merel:

Ik heb het kinderfeest van Isis vastgelegd voor 24 november. Tja je kunt er maar beter op tijd bij zijn he. We zijn benieuwd
Merel

Ellie Slijfer:

Super leuke ervaring gehad met de pieten van pietinhelmond.nl.
Verloop van het bezoek was spannend voor ons allemaal. Maar mijn kinderen hebben het er nog over. Ik zeg volgend jaar weer.
Groeten Ellie uit Helmond

Dione van Uden:

Ontzettend leuk om deze 3 pieten op bezoek te krjgen.
Volgend jaar weer!

Groetjes uit StiphoutHet uiterlijk van onze pieten in 2019?Waarschijnlijk is het u ook niet ontgaan, sinds enkele jaren heerst er een discussie omtrent het uiterlijk van piet. Wij van PietInHelmond.nl volgen de pietendiscussie uiteraard op de voet. Het is niet onze bedoeling om met onze diensten iemand te kwetsen, echter is ons standpunt dat we het uiterlijk van piet niet zullen aanpassen zolang daar landelijk geen algemeen standpunt over is ingenomen. Sinterklaas is en blijft een kinderfeest en om de eventuele transformatie van Piet zo veilig mogelijk door te voeren, zullen eerst alle partijen in Nederland het hier over eens dienen te zijn.

Mocht het echter wettelijk verplicht worden de pieten aan te passen kan de organisatie hier alsnog tot besluiten.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt dan via het contactformulier contact opnemen met ons.


Met enthousiaste groeten,

Organisatie PietInHelmond.nl