z Ontbijten met de pieten van Piet In Helmond

Marieke van den Elshout:

Het waren 2 hele leuke gezellige pieten.
erg leuk ook dat ze een snoepzakje kregen en een Cadeautje mochten uitzoeken. super gedaan weer! tot volgend jaar :D

Marieke van Schaijk:

Het was weer een erg leuk bezoek van de pieten. Toppie! 😉

patricia siepel:

Onze kinderen waren erg verrast door de pieten. Ze schrokken wel een beetje toen er op het raam werd geklopt,maar dit waren ze vlug vergeten toen ze zagen wie er voor de deur stond.
Er werden leuke dingen gedaan en het pietendiploma viel goed ..Ontbijten met onze Pieten


Omdat we allemaal weten dat Sinterklaas niet op alle plekken tegelijk kan zijn heeft de Sint er voor gekozen zijn beste pieten los te laten.

Deze pieten, ook wel de "Elite Pieten" genoemd, mogen van de Sint zelfstandig op pad om zo toch alle kinderen blij te kunnen maken.

Deze 2 pieten behoren tot de "Elite Pieten" en gaan ook dit jaar weer veel huisbezoeken afleggen.

Het zal een waar spektakel worden, een feest bij u thuis om nooit te vergeten.
Om het 10-jarige jubileum van de pieten dit jaar te vieren, komen we met een uniek huisbezoek. Dit jaar is het namelijk mogelijk om het exclusieve pieten ontbijt te boeken!

Ontbijten met de Pieten?

Jazeker! Dit jaar kunt u het exclusieve pietenontbijt bij u thuis boeken! Verras uw kinderen en nodig onze pieten uit voor een echt Spaans pietenontbijt, want ieder kind zou op school wel willen vertellen dat de pieten bij hen ontbeten hebben!

Wat houdt het pietenontbijt in?

De Pieten komen drie kwartier langs om met u en de (klein)kinderen te ontbijten. Zij komen met het verhaal dat zij de hele nacht schoentjes hebben gevuld en op zoek zijn naar een plek om te ontbijten, omdat zij na het harde werk wel honger hebben gekregen. Onze pieten hebben echter een nogal apart ontbijt ritueel..

Benieuwd naar dit ritueel?

Ontbijten met de pieten kost 100 euro én de pieten nemen zelf hun ontbijtje mee! U hoeft er dus niets extra voor in huis te halen. Bij elk pietenontbijt komen er twee pieten op bezoek, onder de pieten bevindt zich de ballonnenpiet , die kan toveren met ballonnen. Ook nemen zij naast heel veel pepernoten het grote boek van Sinterklaas mee, gelukkig hebben zij dit mogen lenen, waardoor ze veel informatie over uw kinderen bij zich hebben. Elk ontbijt wordt afgesloten met een luxe snoepzak voor de kinderen.

Hoe boekt u dit bezoek?

U selecteerd in het menu "boeken" het "pietenontbijt" of klik hier om direct naar het boekingsformulier te gaan. Het pietenontbijt kan vanaf 7 uur en tot en met 10 uur geboekt worden. (een bezoek van 10:00 uur tot 10:45 uur is dus ook nog mogelijk)

Toch de voorkeur voor een spectaculair huisbezoek?

Uiteraard kan dat ook. Lees hier alles omtrent de inhoud van het huisbezoek van onze pieten. Of klik hier om direct naar het boekingformulier voor huisbezoeken te gaan.

Vragen?

Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier.