Dyllan en Kyara:

We hebben het erg leuk en spannend gevonden.Een sinterklaas om niet te vergeten.De cadeautjes werden meegebracht we hebben gezellig gepraat en gespeeld.En ook nog een ballondiertje gekregen en heel veel pepernoten.
Tot volgend jaar!

Roos van den Boom:

Wat een geweldig bezoek, zelfs met 5 hyper kleinkinderen. De Pieten wisten ze goed te vermaken met liedjes, gesprekjes, maar bovenal de geweldig leuke ballonnen figuren die naar ieders keuze werden gemaakt. Het is zeker een aanrader en voor herhaling..

Ad Verbunt:

Ik vind het geweldig zoals jullie het doen graag tot volgend jaarGastenboek

Bericht van: Henk van Bommel


De kids vonden het geweldig. Ze kennen de pieten inmiddels goed, dat is dan ook wel leuk, krijg je leuke gesprekjes.. Het zijn erg leuke Pieten ! Volgend jaar weer !!

2019-12-05 13:00

Bericht van: Hanny van Dongen


Dit zijn geweldige Pieten: superleuk met de kids. Zij gaan heel goed met de kinderen om. Een dikke 10 !!

2019-12-04 10:53

Bericht van: Johanna Verheijen


Wij hebben een zeer geslaagde sinterklaasmiddag gehad door deze 2 pieten. Voor onze klein kinderen was het onvergetelijk.

2019-12-02 23:23

Bericht van: Piet Sweere


Superpieten. Pakken hints heel snel op. Nogmaals bedankt. Familie Sweere

2019-12-02 10:03

Bericht van: Roos van den Boom


Wat een geweldig bezoek, zelfs met 5 hyper kleinkinderen. De Pieten wisten ze goed te vermaken met liedjes, gesprekjes, maar bovenal de geweldig leuke ballonnen figuren die naar ieders keuze werden gemaakt. Het is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

2019-12-02 07:22Laat een berichtje voor de pieten achter: