Charlotte Obs Dick Bruna:

Samen met de andere Pieten en Sint maakten deze Pieten de Sintviering op onze school tot een groot succes! De kinderen waren super enthousiast! Deze Pieten hebben hele mooie pakken, schminken zichzelf en zetten een "hele goede Pietenact" neer! Compli..

Sandra Stijkel:

Beste Pieten,

Echt in een woord geweldig!!! Onze kinderen waren onder de indruk en wij zelf ook, wat hebben jullie het leuk gedaan, en dan meteen de cadeautjes meegebracht, echt super!!! Wat ons betreft: Volgend jaar weer!!! Super beda..

diana Maas:

hoi pieten,
jullie bezoek was erg leuk en onze dochter heeft er ook echt van genoten!

tot volgend jaar

groetjes DianaGastenboek

Bericht van: Henk van Bommel


De kids vonden het geweldig. Ze kennen de pieten inmiddels goed, dat is dan ook wel leuk, krijg je leuke gesprekjes.. Het zijn erg leuke Pieten ! Volgend jaar weer !!

2019-12-05 13:00

Bericht van: Hanny van Dongen


Dit zijn geweldige Pieten: superleuk met de kids. Zij gaan heel goed met de kinderen om. Een dikke 10 !!

2019-12-04 10:53

Bericht van: Johanna Verheijen


Wij hebben een zeer geslaagde sinterklaasmiddag gehad door deze 2 pieten. Voor onze klein kinderen was het onvergetelijk.

2019-12-02 23:23

Bericht van: Piet Sweere


Superpieten. Pakken hints heel snel op. Nogmaals bedankt. Familie Sweere

2019-12-02 10:03

Bericht van: Roos van den Boom


Wat een geweldig bezoek, zelfs met 5 hyper kleinkinderen. De Pieten wisten ze goed te vermaken met liedjes, gesprekjes, maar bovenal de geweldig leuke ballonnen figuren die naar ieders keuze werden gemaakt. Het is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

2019-12-02 07:22Laat een berichtje voor de pieten achter: