Marianne Selen:

Onze 6 kleinkinderen ,varierend van 6 tot 0 jaar waren laaiend enthousiast over het bezoek van de 3 Pieten met het grote boek van Sinterklaas.En dat die Pieten zoveel over hun wisten hadden ze niet gedacht. In ieder geval tot volgend jaar.

Petricia van der Linden:

Boek deze pieten met een gerust hart, ons Sinterklaasfeestje was een groot succes dankzij deze pieten.
Petricia van der Linden

Arend v. Dam:

We hadden vandaag een superleuk bezoek van de Pieten van Piet in Helmond. De kinderen, en de volwassenen, hebben er heel veel plezier aan beleefd. Prima kostuums, en een leuke act. Zeer aan te bevelen!Het uiterlijk van onze pieten in 2017?


Hallo,

waarschijnlijk heeft u hetzelfde gevoel als wij hebben op dit moment.. Wij hebben namelijk het gevoel dat we na 2016 niet terug zijn gegaan naar Spanje! Hoe dat komt? Nederland liet ons dit jaar niet los..

De zwarte pieten discussie was afgelopen jaar heftiger dan anders en ook wij begrijpen dat u met vragen zit. Want, hoe ziet zwarte piet er dit jaar uit? Dat willen we hieronder graag even toelichten.

Wij van PietInHelmond.nl volgen de zwarte pieten discussie uiteraard op de voet. Uiteraard willen we met onze diensten niemand kwetsen, echter is ons standpunt dat we het uiterlijk van piet niet zullen aanpassen zolang daar landelijk geen algemeen standpunt over is ingenomen. Sinterklaas is en blijft een kinderfeest en om de eventuele transformatie van Piet zo veilig mogelijk door te voeren zullen eerst alle partijen in Nederland het hier over eens moeten zijn.

Mocht het echter wettelijk verplicht worden de pieten aan te passen kan de organisatie hier alsnog tot besluiten.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt dan via het contactformulier contact opnemen met ons.


Met enthousiaste groeten,

Organisatie PietInHelmond.nl